Riehakas talvitapahtuma Lähdenpellolla!

Tänään Lähdenpellon Urheilukeskuksessa sai hieraista silmiään, kun päivällä vastaan käveli sporttilehmä. Matkaa jatkaessaan vastaan tuli koira vetäen lapsia pulkassaan ja toisaalla jonotti iso joukko lapsia hevosen vetämän reen kyytiin. Paikalla oli selvästikin alkanut Kristiina Salosen eduskuntavaalikampanjan Enemmän huomista -talvitapahtuma.

”Tänään on 50 päivää jäljellä ennen vaaleja. Nyt on aika toteuttaa kampanjasuunnitelmaa ja järjestää tapahtumia, joita tässä syksyn aikana on huolella suunniteltu.” kertoi kansanedustajaehdokas Kristiina Salonen tapahtumassa.

Hiihtokisassa nähtiin selviä tulevaisuuden kykyjä. Kaikki osallistujat saivat palkinnon, sillä tärkeintä on kuitenkin rohkea osallistuminen. Huoltorakennuksessa sai nauttia kahvilan herkuista ja lasten kasvoille loihdittiin upeita kasvoamaalauksia.

”Olen niin iloinen vilkkaasta osallistumisesta tapahtumaan. Lapsissa on Suomen tulevaisuus ja tämän tapahtuman avulla  voin kertoa ihmisille, että haluan puhua ja toimia perheiden hyvinvoinnin puolesta.” hiihtokilpailun palkintojen jaon lomasta tavoitettu Kristiina kertoi.